اشتراک فارم با دیگران

مدیریت دسترسی ها

در نرم افزار ماینیتور شما می توانید اطلاعات فارم خود و یا دستگاه های خاصی را با دیگران به اشتراک بگذارید. اگر در فارم خود با دیگران شریک هستید و می خواهید همه اعضای گروه به اطلاعات فارم دسترسی داشته باشند و از اعلان ها و اخطارها با خبر شوند، ماینیتور این امکان را برای شما فراهم کرده است.


در ماینیتور شما می توانید کاربرانی با سطح دسترسی های مختلف برای دسترسی به اطلاعات کل فارم یا دستگاه های خاصی از آن ایجاد کنید و هر زمانی هم که خواستید می توانید دسترسی آن ها را قطع کنید. همچنین اگر شما سرویس هتلینگ برای افراد دیگر ارائه می دهید می توانید به مشتریان خود دسترسی به دستگاه های خودشان را بدهید تا با خیال آسوده از سرویس شما استفاده کنند و دستگاه های خود را از راه دور مانیتور و مدیریت کنند.

برای تخصیص دسترسی به کل اطلاعات فارم از منوی "Manage users" بر روی دکمه "ADD Farm Access" کلیک کنید و در پنجره باز شده ایمیل کاربری که می خواهید دسترسی به او داده شود را وارد کنید. سپس فارم مورد نظر و نوع دسترسی (readonly - full access) را انتخاب کنید. در حالت read only یا فقط خواندنی کاربر مورد نظر فقط اجازه مشاهده اطلاعات مانند لیست دستگاه ها، دما و هش ریت آن ها و سایر اطلاعات کارکردی دستگاه ها خواهد داشت و همچنین اعلان ها و اخطارهای مربوط به این دستگاه ها را دریافت خواهد کرد و به هیچ وجه اجازه هر گونه تغییری در تنظیمات دستگاه ها نخواهد داشت. ولی در حالت full access کاربر علاوه بر موارد قبل، اجازه تغییر تنظیمات دستگاه ها مانند تغییر استخرها را نیز خواهد داشت.


 

برای تخصیص دسترسی فقط به یک یا چند دستگاه خاص از فارم، به منوی "Devices" مراجعه کنید و از لیست دستگاه های خود هر کدام را که می خواهید بر روی آیکون   کلیک کنید. سپس در  پنجره باز شده ایمیل کاربر مورد نظر را وارد کنید و نوع دسترسی را انتخاب کرده و بر روی دکمه Submit کلیک کنید.


در هر دو حالت فوق اگر ایمیل ثبت شده قبلا در سایت ثبت نام نکرده باشد، یک ایمیل حاوی لینکی برای ثبت نام و فعال سازی حساب کاربری به او ارسال می شود که پس از ثبت نام با لینک ارسال شده، مطابق با دسترسی تخصیص یافته امکان استفاده از سایت را به صورت رایگان خواهد داشت. اگر ایمیل قبلا در سایت ثبت نام کرده باشد، دسترسی مورد نظر به طور خودکار اعمال خواهد شد.

برای حذف دسترسی نیز باید به همان صفحه "Manage users" مراجعه کنید. اگر می خواهید کل دسترسی های یک فرد را حذف کنید از دکمه " Delete User Access" در بالای صفحه استفاده کنید و در غیر این صورت از لیست دسترسی های مشاهده شده، دسترسی مد نظر خود را با کلیک بر روی آیکون    حذف کنید.